VELKOMMEN TIL FR SUPPLY | GODE TILBUD & HALV PRIS PÅ FRAKT UT MAI | FRI FRAKT PÅ ORDRER OVER 5000KR!

FR Supply starter 2020 med utvidelse av sortiment!

I forrige blogginnlegg skrev jeg at vi hele tiden jakter relaterte produkter. Det er derfor hyggelig å oppdatere våre kunder og lesere om at den siste tiden har vi jobbet aktivt med nye leverandøravtaler. Det er produkter vi tror vil passe godt til flere av våre eksisterende kunder, samt kan være interessant for mange nye.

 

FR Supply er stolte av å meddele at vi nå tilbyr arbeidsklær og verneutstyr fra Wenaas og et bredt spekter av førstehjelpsprodukter fra Snøgg. I tillegg har vi lansert en rekke flere produkter i vår storkjøkken- og profileringskategori, hvor særlig sistnevnte vil være aktuell for de aller fleste bedrifter, uavhengig av virksomhetsområde.

 

Videre har vi også lansert en smart og slitesterk modulsofa, lenestoler og kinostoler i flammehemmende materialer. Sofaen kan skreddersys hver enkeltkundes behov og vil passe perfekt på både rigger, skip og bedrifter eller institusjoner med krav til flammehemmende møblement. Alle våre møbler er norskproduserte.

 

Sist, men ikke minst, har vi også landet en formidlingsavtale med den prisvinnende leverandøren USAFE, og henholdsvis deres norske distributør. Dette er en kjempelett fjernstyrt livbøye med elektrisk fremdrift. Et produkt vi har svært god tro på, og som vi er sikre på at vil redde menneskeliv i tiden fremover.

 

Vår filosofi er forholdsvis enkel. Vi ønsker å bli en totalleverandør av artikler som våre kunder etterspør. Vi får heller se om dette er overkommelig på sikt, da vi mistenker at det kan bli noe ambisiøst, men inntil videre er det dette som genererer utvidelsen av sortiment. Vi tror at når man samler alt på et sted gjennom et nettverk av leverandører, sparer man alle involverte for både tid og penger. Vi oppfordrer derfor potensielle kunder til å sende oss forespørsler selv om dere ikke finner produktet dere er på jakt etter. Vi kan skaffe det meste av produkter innenfor samme sjanger.

 

Takk for interessen. Vi ønsker alle et godt nytt år!  

 

Mvh

FR Supply AS