VELKOMMEN TIL FR SUPPLY | GODE TILBUD & HALV PRIS PÅ FRAKT UT MAI | FRI FRAKT PÅ ORDRER OVER 5000KR!

Om oss

FR Supply AS.
     Org. nr.: 822 091 032
     A: Kirkegata 33D, 6005 Ålesund

Vi tilbyr en rekke flammehemmende produkter til privat- og bedriftsmarkedet. Vi selger rammesenger, madrasser, sengesett, dyner og puter, vaskeposer, gardiner og bysseutstyr. Vi leverer også en rekke unike og spesialtilpassede produkter til prosjekter. Les mer på prosjekter

Kontakt oss gjerne om dere ikke finner det dere er ute etter. Vi er stolte leverandører av kjente norske merkevarer som Wonderland, Høie of Scandinavia og MP Storkjøkken for å nevne noen. Vårt fokus ligger i å levere kvalitetsprodukter til de beste prisene. Vi er opptatt av service og deg som kunde. 

I løpet av vår tid i drift har vi levert varer til mange maritime kunder i Norge. Flere fra de største maritime bedriftene i landet, men vi leverer også til psykiatriske institusjoner, barne- og ungdomshjem, rigger, sykehjem, fengsler, etc. Ved å skreddersy hver ordre etter individuelle behov har vi etablert gjensidige forhold som har ført til videre samarbeid og god kundetilfredshet.  

I prosessen med å sette sammen varesortimentet var vårt primære fokus å sørge for at produktenes egenskaper var av beste kvalitet. I tillegg var det viktig at det var en gjenkjennelsesfaktor blant menneskene som bruker våre produkter på daglig basis. Derfor bestemte vi oss for å bruke norske produsenter som våre kunder har en relasjon til fra før. Vi vektlegger holdbarhet og moderne materialer i vårt sortiment, og flere av produktene har nå vært i bruk i mer enn fem år med fortsatt gode tilbakemeldinger.